Kemakta välkomnar Anna och Rickard

Kemakta välkomnar Anna och Rickard

Anna Jarmander är nyutexaminerad civilingenjör i miljö- och vattenteknik från Uppsala universitet och SLU. Under utbildningen valde hon att fördjupa sig inom vattenresurser och förorenade områden. Annas uppgifter på Kemakta kommer främst bestå av provtagning och utredning av förorenade områden.

Så här säger Anna om att börja jobba på Kemakta: ”Kemakta var ett självklart val för mig eftersom jag vill jobba på ett mindre företag med mycket kunskap, där jag får möjlighet till personlig utveckling och utmaningar. Jag ser fram emot att bli specialist inom föroreningar i mark och vatten samt att lära mig miljöprovtagning.”

Rickard Wennström har en masterexamen i miljövetenskap från Stockholms universitet och har ett par års erfarenhet som miljökonsult. Rickard har erfarenhet av att jobba i hela projektprocessen från budgetarbete, upprättade av provtagningsplaner, miljökontroller samt rapportering. Utöver detta har han stor erfarenhet och intresse av provtagning av diverse olika medium.

Så här säger Rickard om att börja jobba på Kemakta: ”Jag ser fram emot att arbeta på ett lite mindre företag med en riktigt vass spetskompetens. Jag ser också mycket fram emot att utvecklas som konsult inom branschen, exempelvis inom fördjupade riskbedömningar.”