Arbeta hos oss

Tjänsten är tillsatt

 

Vill du arbeta med förorenade områden?

Kemakta söker nya medarbetare!

Kemakta behöver förstärka gruppen som jobbar med riskbedömningar och åtgärdsutredningar för förorenade områden. Vi söker dig som är nyutexaminerad eller har något års arbetslivserfarenhet och som vill jobba med miljötekniska utredningar, provtagning i fält och sammanställning och utvärdering av resultat. Vi erbjuder spännande arbetsuppgifter, glada kollegor och en möjlighet att bidra i arbetet med att finna långsiktiga och hållbara lösningar på våra kunders miljöproblem.

Låter detta spännande? Hör av dig till oss!

Mer om tjänsten

Junior handläggare

Vi söker en engagerad och social person med ett intresse för frågeställningar kopplade till förorenad mark, grundvatten, deponier, byggnader, avfall, m.m. Vi söker dig som är nyutexaminerad eller med något års arbetslivs­erfarenhet. Du ska ha högskole- eller universitets­utbildning inom relevant teknikområde. I tjänsten ingår provtagning och fältarbete (jord, yt- och grundvatten, sediment, m.m.) samt sammanställning, utvärdering och rapportering. B-körkort är ett krav för tjänsten. På relativt kort sikt kommer du att utvecklas mot att driva dina egna uppdrag direkt mot kund. Du ska kunna arbeta självständigt men måste uppskatta problemlösning i grupp då det är på detta sätt vi driver huvuddelen av våra uppdrag. Vi arbetar med många olika typer av uppdrag, vilket ger möjlighet för en stor variation i arbetsuppgifterna för våra medarbetare.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

Maila din ansökan till jobba@kemakta.se. Vi kommer att kalla till intervjuer omgående.

Se mer information på www.kemakta.se eller kontakta Gabriella Fanger 08-617 67 68.

 

Som anställd på Kemakta

Som anställd på Kemakta ges du stort eget ansvar med frihet att själv styra din arbetssituation. Tack vare att vi är ett personalägt företag med platt organisation blir beslutsvägarna korta och möjligheten att påverka stor. Arbetsklimatet på Kemakta är öppet och stimulerande och du erbjuds goda möjligheter att utveckla dina kunskaper och färdigheter. Vi arbetar i projektgrupper och vi sätter därför stor vikt på ett bra samarbete och en god sammanhållning. Vår personalomsättning är låg.

 Kemakta
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin