Arbeta hos oss

Om oss

Kemakta utreder och tar fram långsiktiga och hållbara lösningar på våra kunders miljöproblem och har genom åren utvecklats till att bli ett av de mer eftertraktade konsultbolagen inom vår bransch. Våra huvudsakliga affärsområden är inom miljö samt radioaktivt avfall.

Just nu söker vi nya medarbetare

Kemakta är inne i en expansionsfas och under våren rekryterade vi nya medarbetare inom modellering och säkerhetsanalys för radioaktivt avfall samt förorenade områden. Nu söker vi fler medarbetare till våra uppdrag med radioaktivt avfall och avveckling av kärntekniska anläggningar, både du som har några års erfarenhet inom området och du som är nyutexaminerad eller med något års arbetslivserfarenhet. Våra uppdrag har en spännande bredd och täcker frågeställningar kring såväl slutförvaret för använt kärnbränsle som låg- och medelaktivt avfall. Vi arbetar även med avfallsfrågor som rör friklassning av radioaktivt material, dosberäkningar och strålskydd. Vi ser fram emot din ansökan!

  • Tjänster inom modellering och säkerhetsanalys för radioaktivt avfall – läs mer

Låter detta spännande? Hör av dig till oss!

Maila din ansökan till jobba@kemakta.se. Vi kommer att kalla till löpande intervjuer under hösten.

Se mer information på www.kemakta.se eller kontakta Maria Lindgren 08 – 617 67 67.

 

Som anställd på Kemakta

Som anställd på Kemakta ges du stort eget ansvar med frihet att själv styra din arbetssituation. Tack vare att vi är ett personalägt företag med platt organisation blir beslutsvägarna korta och möjligheten att påverka stor. Arbetsklimatet på Kemakta är öppet och stimulerande och du erbjuds goda möjligheter att utveckla dina kunskaper och färdigheter. Vi arbetar i projektgrupper och vi sätter därför stor vikt på ett bra samarbete och en god sammanhållning. Vår personalomsättning är låg.

 Kemakta
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin