Två nya tjänster

Två nya tjänster

Kemakta söker två nya medarbetare till vårt arbete med säkerhetsanalyser för slutförvar av radioaktivt avfall samt utveckling av lösningar för lågaktivt material vid avveckling av kärntekniska anläggningar.

Radioaktivt avfall, avveckling och friklassning

Kemakta söker en ny medarbetare för utveckling av vårt arbete med smarta och säkra lösningar för lågaktivt material

Tjänsten innebär arbete mot olika kunder som måste lösa frågeställningar kring hantering, återvinning och deponering av radioaktivt material.
Läs mer

Säkerhetsanalyser för radioaktivt avfall

Kemakta söker en ny medarbetare till våra uppdrag inom säkerhetsanalys för slutförvar för radioaktivt avfall

Tjänsten innebär arbete med utredning och redovisning av den långsiktiga säkerheten för slutförvar för radioaktivt avfall i uppdrag för svenska och utländska kunder. Tjänsten ska stödja och ytterligare utveckla vår spetskompetens inom säkerhetsanalys.
Läs mer

 

Vi erbjuder dig
Kemakta är ett personalägt företag med en gedigen expertkunskap vilket skapar förutsättningar för att genomföra spännande utredningar av hög kvalitet. Du kommer att bli en del av ett team där vi utvecklar idéer och skapar hållbara lösningar för våra kunder. I vårt arbete strävar vi efter att vara lyhörda inför våra kunders behov och samtidigt behålla vårt oberoende. Du kommer att arbeta i en miljö som präglas av öppenhet och där vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter. Vi arbetar med många olika typer av uppdrag, vilket ger möjlighet för en stor variation i arbetsuppgifterna.

Låter detta spännande? Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt
Maila din ansökan till jobba@kemakta.se. Vi kommer att kalla till löpande intervjuer. För ytterligare information kontakta Maria Lindgren 08-617 67 67.