Kemakta söker experter inom modellering och säkerhetsanalys för radioaktivt avfall

Kemakta är inne i en expansionsfas och vi söker nya experter för att förstärka våra tjänster inom modellering och säkerhetsanalys för radioaktivt avfall. Våra uppdrag har en spännande bredd och täcker frågeställningar kring såväl slutförvaret för använt kärnbränsle som låg- och medelaktivt avfall.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Vi söker dig som

  • har minst 5 års erfarenhet av modellering och säkerhetsanalys för radioaktivt avfall
  • är självständig men fungerar bra i lag
  • är nyfiken på vetenskapliga processer och att utveckla idéer
  • är bra på att kommunicera
  • är flexibel och gillar att jobba i olika typer av projekt

Vidare är det meriterande om du:

  • har erfarenhet av projektledning
  • har utvecklat och sålt projekt till kund

Om Kemakta

Kemakta utreder och tar fram långsiktiga och hållbara lösningar på våra kunders problem och har genom åren utvecklats till att bli ett av de mer eftertraktade konsultbolagen inom vår bransch.

Våra huvudsakliga affärsområden är inom miljö samt radioaktivt avfall. Inom radioaktivt avfall jobbar vi med en spännande bredd av projekt gällande slutförvar för använt kärnbränsle och annat radioaktivt avfall. Uppdragen rör frågor inom säkerhetsanalysens alla delar: avfallet, förvaret, geosfären och biosfären. Vi jobbar intensivt med Svensk Kärnbränslehanterings säkerhetsanalyser för kärnbränsleförvaret, utbyggnad av SFR och SFL samt med motsvarande förvar i Finland åt Posiva Oy. Mycket av vårt arbete handlar om processförståelse, val av data och riskanalys. En hel del av våra projekt involverar modellering och vi använder Comsol, Matlab, PHREEQC, m.fl.  Vi arbetar med många olika typer av uppdrag, vilket ger möjlighet för en stor variation i arbetsuppgifterna för våra medarbetare.

Kemakta är personalägt och har sitt kontor i Stockholm. Vi är i dagsläget ca 20 medarbetare med olika bakgrund och kompetens såsom civilingenjörer/doktorer i kemiteknik och miljö- och vattenteknik, hydrogeologer, biologer samt miljövetare.

Kontakt

Låter detta spännande? Hör av dig till oss!

Maila din ansökan till jobba@kemakta.se. Vi kommer att kalla till intervjuer under maj och juni.

Se mer information på www.kemakta.se eller kontakta Maria Lindgren 08 – 617 67 67.

 

Publicerad i Nyheter
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin